Thursday, August 16, 2012

.: Mood raya:.

Assalamualaikum....

masih di office ketika ini.....eh mana mood raya nieeee?
mybe esok pkul 4 pagi start enjin kereta duk kat tengah highway baru mood raya singgah kot.


mampuuu??

isk' ku mengharapkan highway lengang pepagi bute esok..tak dapat bayangkan kalau my baby A terselit dalam keadaan macam nie...mau lena dalam kete camie..

untuk raya tahun ini, buat nenda, bonda, adinda2, along tak dapat nak membawa pulang buah tangan sebab tahun ini tidak ke mana-mana untuk shopping isk'

BAJU RAYA?? nan ado yang aku boli...sume hasil dari belas ihsan rakan2 dan bonda..
ahahah kau hado??

*hasil pemberian, hadiah dan sumbangan my love ummi, siti hawa, nur saliha, n my aunty.. pastu ada baju raya tahun lepas tempah then lepas raya haji baru dapat..so carry forward untuk raya tahun ini..aha JIMAT! + sehelai baju beli untuk pakai time kenduri member baru pakai skali + baju seragam kawen uncle kat melaka 31 ogos ini..eh ada jugap 7 pasang bajuku iniee..melebih2 pulap...

kalau beli sendiri 1-2 pasang je baju raya.
raya harus beserdahana..
bersyukur apa sahaja yang kita miliki,
moga rezeki kita murah dan di berkati Allah. Aamiin~
 

 Akhir Ramadhan yang penuh kesyahduan, 
moga segala amalan kita di terima Allah,
rasa nak minta extra, tak cukup sebulan Ramadhan ='(
cukupkah amalan hamba mu ini Ya Allah....




 
SALAM LEBARAN BUAT SAHABAT, RAKAN TAULAN, GURU-GURU, 
FAMILY KUANTAN, NEW ZEALAND, THAILAND AND MAKKAH
FAMILY ANGKAT AT TANJUNG KARANG, AND PUTRAJAYA,
HOUSEMATE, EX-ROOMATE, 
DAN SEMUA UMAT ISLAM YANG MENYAMBUT HARI RAYA. ^^,


oke nak tonton video anak-anak buah yang dirindui. 
moga hadir mood raya jap lagi..
winduuunye gelagat anak-anak buahku iniii....




video


adui chaca...saket perut glak.
punye la takot kena langgar dengan abang2 and kakak2 sepupu die..




No comments:

Post a Comment